MamiciOnline
Bine ati venit pe forumu nostru.Pentru a ne ajuta sa ne marim comunitatea va rugam sa va inregistrati ! O zi buna va doresc pe forum si succes la cat mai multe posturi.

Atentie, nu folositi Internet Explorer 6-7 [ nici 8 nu ar trebuii, dar merge ] pentru ca e foarte posibil sa nu vedeti cum trebuie forumul.

PS: Cautam sponsor !

A inceput al 3-lea razboi mondial?

Go down

A inceput al 3-lea razboi mondial?

Post by VaLy. on 2010-12-05, 20:14

[u]A început al treilea război mondial? Ceea ce s-a întâmplat azi între două puteri despre care se crede că ar deţine bomba atomică - Coreea de Nord şi vecinul din sud, a declanşat un val de panică în întreaga lume.


S-au tras rachete şi au fost lansate tiruri de artilerie. Iar cele două state continuă să se ameninţe. Cel puţin 200 tiruri de artilerie, trase din nord, au lovit puternic insula sud-coreeana. Trupele terestre au ripostat cu circa 80 de tiruri, iar aviaţia militară a primit ordin de atac.

Statele Unite condamnă imediat atacul în timp ce, de la Kremlin, preşedintele Medvedev aşteaptă următoarea mişcare.

Pe insulă se află aproximativ 1.300 de oameni care fug unde văd cu ochii. Casele şi munţii ard şi oamenii sunt evacuaţi. Nu se poate vedea bine din cauza fumului. Oamenii sunt speriaţi şi bombardamentul continuă. Cel mai grav e că nord coreeni promit noi atacuri. Asaltul de azi e însă cel mai grav de la războiul dintre cele două Corei din 1950-1953.

Mare parte dintre cele câteva zeci de obuze trase au lovit o bază militară sud-coreeană. 15 soldaţi au fost răniţi, iar doi murit. De asemenea, trei civili au fost şi ei răniţi iar peste 60 de case au ars din temelii. E începutul dezastrului între cele două Corei? Lumea întreagă, în cancelariile celor mai puternici preşedinţi se coace un plan şi se naşte o întrebare.

Liderul Kim Jong, se pare că este grav bolnav şi încearcă să pregătească terenul pentru fiul său mai mic. Principala grijă a dictatorului nord-coreean ar fi acum să asigure o tranziţie de putere care să nu clatine ultimul regim communist de tip stalinist din lume. Deşi nimeni nu confirmă oficial, Coreea de Nord ar fi una dintre cele mai înarmate naţii. S-a vorbit că ar avea instalaţii sofisticate de îmbogăţirea a uraniului şi implicit de producere a armelor de distugere în masă.

De-a lungul timpului s-au făcut multe predicţii cu privire la iminenţa izbucnirii Celui De-al Treilea Război Mondial, iar clarvăzătoarea bulgară Vanga, una dintre cele mai cunoscute din lume, spunea că acest lucru se va întâmpla în noiembrie 2010.

Sunt războaie şi zvonuri de războaie, spunea ea, semne şi avertismente. Sunt dezastre, distrugeri şi oameni care spun că ne aşteaptă vremuri negre.

Sursa:KanalD

________________________

Mamicionline.com | Regulament | Donatie
avatar
VaLy.
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 1971
Data de inscriere Data de inscriere : 2009-11-10
Varsta Varsta : 29

Back to top Go down

Re: A inceput al 3-lea razboi mondial?

Post by Carmen on 2010-12-06, 06:20

oreeni astia au lipsa de ocupatie... traiesc inca in trecut nu au de gand sa se potoleasca?
nu au altceva mai bun de facut?

Carmen
Mamica activa

Mesaje Mesaje : 1057
Data de inscriere Data de inscriere : 2010-03-07
Varsta Varsta : 43

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum