MamiciOnline
Bine ati venit pe forumu nostru.Pentru a ne ajuta sa ne marim comunitatea va rugam sa va inregistrati ! O zi buna va doresc pe forum si succes la cat mai multe posturi.

Atentie, nu folositi Internet Explorer 6-7 [ nici 8 nu ar trebuii, dar merge ] pentru ca e foarte posibil sa nu vedeti cum trebuie forumul.

PS: Cautam sponsor !

CITITI CU MARE ATENTIE !

Go down

CITITI CU MARE ATENTIE !

Post by VaLy. on 2009-11-18, 09:50
Regulament


Conturi si setari
1. Dreptul de a publica mesaje si fisiere pe acest forum se face prin inregistrarea unui cont. Acest cont se poate revoca de catre administratori oricand si fara o notificare prealabila daca nu se specifica altfel in prezentul regulament.
2. Introduceti cat mai multe informatii despre dumneavoatra . Atentie! Inregistrarea pe forum cu un nick obscen sau jignitor duce la desfiintarea contului.
3. Avatarurile si semnaturile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista sau obscena.
4. Nu se accepta clonele . Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Daca un user este restrictionat (ban, banned) si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse si ip-ul va fi blocat.

Mesajele
1. Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului. Scrieti un mesaj doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul (topicul). Nu se admite devierea subiectului prin mesaje in afara de subiect (off topic).
2. Nu raspudeti doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.
3. Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum (topic nou, deschis intr-o sectiune neadecvata). In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar administratorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat. Daca exista, scrieti in acel topic. Daca nu exista, cautati cel mai potrivit forum pentru mesajele dumneavostra. Dati un titlu cat mai clar si sugestiv pentru topicul deschis!
4. Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist.
5. Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele ci ideile lor.
6. Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administratia acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
7. Este de dorit a se evita citarea intregului mesaj al unui utilizator daca acel post se afla imediat deasupra sau la o distanta mica (6-8 mesaje) de locul in care va fi citat. In schimb, se pot cita si comenta pasaje ale unui post din aceeasi subpagina sau se poate folosi adresarea directa catrea un alt utilizator. Respectarea acestui punct duce in final la ocuparea spatiului pe server cu informatie utila in detrimentul celei redundante.
8. Este recomandata evitarea folosirii in exces a functiei de atasare a fisierelor si a smile-urilor.
9. Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage o atentie sporita.
10.Aveti voie sa faci dublu post [ cateva ] in limita posilibitati..
11. Mesajele userilor pot fi sterse in masura in care nu au tangenta cu firul discutiei din topice.
12. Pentru discutia strict personala intre doi utilizatori, folositi exclusiv functia : mesageria privata.
13.Scrieti minim 3 cuvinte intr-un post.
14.Orice utizilator e obligat sa asiste la toate topicurile facute de alti utilizatori cu cateva comentarii, nu doar de dragu de a te inregistra pe forum si atat.

15.Fiecare utilizator e obligat sa isi complete profilul + poza !
Final
1. Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.
2. In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.[b]
4.Membrii forumului nu au dreptul sa se dea drept moderatori sau admini. Incercarea de a actiona ca un moderator este interzisa si duce la primirea unui avertisment sau chiar banarea acestuia.
Membrii forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii in mod deli

Orice ofensa impotriva regulilor forumului poate duce la un avertisment. Administratorul forumului isi rezerva dreptul de a bana conturile utilizatorilor
berat.

3.Orice ofensa impotriva regulilor forumului poate duce la un avertisment. Administratorul forumului isi rezerva dreptul de a bana conturile utilizatorilor
4.Regulamentul este valabil pentru toti membrii forumului.


________________________

Mamicionline.com | Regulament | Donatie
avatar
VaLy.
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 1971
Data de inscriere Data de inscriere : 2009-11-10
Varsta Varsta : 29

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum